Bewertungen von Kok's Burgers & Snacks Zaandam

Neue Beurteilungen

5.0
rob
30 MĂ€rz 2023

Uitstekend en zeer snelle levering

Theo
30 MĂ€rz 2023

Heerlijk

Matthijs
28 MĂ€rz 2023
Jaap lucas
27 MĂ€rz 2023

Alles was goed en warm patat goed krokant 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk
27 MĂ€rz 2023
Werff
26 MĂ€rz 2023

Lekkerste hamburger uit de Zaan!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mart
25 MĂ€rz 2023

Eten was snel en netjes bezorgd. Drankje en ijs waren koud, eten was nog heel warm. Daarnaast smaakte het ook nog heel goed. Zeker een aanrader!

Wilco Bouquet
24 MĂ€rz 2023

Toppy

Anneke
21 MĂ€rz 2023

Prima als altijd!! Goed warm, smaak top!!

Wilco Bouquet
20 MĂ€rz 2023

Zoals gewoonlijk toppy

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Madi
19 MĂ€rz 2023
Cavin
15 MĂ€rz 2023

Eten was gewoon in 15 minuten al bezorgt! En was super lekker ! Zoals altijd! Top weer.

Jaap lucas
12 MĂ€rz 2023

Patat goed krokant alles goed warm 👍👍

Van Wageningen
9 MĂ€rz 2023
Wilco Bouquet
9 MĂ€rz 2023

Zoals gewoonlijk weer toppy

Ellen
8 MĂ€rz 2023

Lekker, leuk kindermenu en waren super snel!!

Wilco Bouquet
7 MĂ€rz 2023

Was weer zoals gewoonlijk Toppy

Beau
5 MĂ€rz 2023

Ik had een grote milkshake besteld maar de inhoud was maar van een middel milkshake. Verder heeft het gesmaakt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M. Geeroms
3 MĂ€rz 2023

Super lekker als altijd een het was gewoon bezorgd binnen 20 minuten!!❀

Peter vd Lem
28 Februar 2023

De wraps en de kaassouffle s waren super lekker en de bamischijf was te pittig dus niet lekker

Petra
26 Februar 2023

De hamburgers van de plaat zijn heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

MB
24 Februar 2023
Brenda
24 Februar 2023
W Bouquet
23 Februar 2023

Toppy

Quint Put
23 Februar 2023
rob
21 Februar 2023

Prima zoals altijd

M. Buijs
19 Februar 2023

Controleer de bestelling als het de deur uit gaat. Van de laaste 4 bestellingen is er 3 keer een product vergeten mee te geven. Dit word erg vervelend. Weer naar jullie bellen, dan wordt het wel netjes nageleverd. Maar dan is iedereen al lang klaar.

Gerard
18 Februar 2023

Mist een frikadel kroket geplet Van de rest top zoals altijd

A. H. Boets
18 Februar 2023

Behoeft geen toelichting

Andre
17 Februar 2023

Super lekker En stipt op tijd

J.lucas
10 Februar 2023

Kwaliteit is top patat goed krokant

Dominique
31 Januar 2023

was erg lekker en super lief dat jullie wat extra hadden bij gedaan

Elisabeth
29 Januar 2023

Niet meer wat het was helaas.

Gianluca
29 Januar 2023

Food was delicious as always, but it took almost 2 hours to be delivered. 50 minutes after the estimated delivery time... Come on

Wilco Bouquet
28 Januar 2023
Wilbert
26 Januar 2023

Perfekt stoofvlees

Jos Quaak
25 Januar 2023

Eten was lekker alleen niet echt warm meer. Jammer!

Bob
25 Januar 2023

đŸ‘đŸŒ

Wilco Bouquet
22 Januar 2023

Toppy

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wilbert
22 Januar 2023

Goed!

Theo De Boer
19 Januar 2023
A
18 Januar 2023

Eten is goed. Maar wel heel jammer dat er niet naar de opmerking gekeken word :( .

Elleke Slikker
17 Januar 2023

Inplaats van frikadel speciaal kreeg ik een gewone frikadel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wilco Bouquet
15 Januar 2023

Weer toppy verzorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A. H. Boers
15 Januar 2023

Schnitzel smaak was lekker jammer dat de friet er niet bij zat. Verder geen klachten eten was lekker warm en snel bezorgd

Astrid
13 Januar 2023
Wilco Bouquet
11 Januar 2023

Perfect, de snacks, en super snel bezorgd, toppy.

Lizz Zuyderduin
10 Januar 2023

Ik had 2x patat groot oorlog en bij een van de twee had ik de opmerking “zonder uitjes” geschreven en toen kreeg ik ze allebei zonder uitjes. Verder was het lekker en warm aangekomen :-)

W Bouquet
8 Januar 2023

Tijd klopt niet tijd die gesteld wordt is half uur later 2e keer verder geen probleem tijden bijstellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kooij
8 Januar 2023

Echt zo beroerd de bezorging als je eten besteld en geven een tijd aan van een uur wat al lang is maar om er vervolgens 1 uur en 3 kwartier over te doen is echt vervelend zeker als je met kinderen zit die ook op tijd naar bed moeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Emjee
7 Januar 2023

Degene die vanavond de patat heeft gebakken mag blijven. Eindelijk weer eens knapperige patat gegeten. Mmmmm!

marie
2 Januar 2023

ik bestelde 17:34 en ik kreeg mijn bestelling pas om 18:50 duurde wel heel erg lang.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maris
1 Januar 2022

De lekkerste hamburger uit de Zaan. Goede prijs kwaliteit.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Theo
31 Dezember 2022
Marcella
29 Dezember 2022

De laatste tijd als wij hier bestellen wordt er veel vergeten van de bestelling.. Vorige keer fysiek besteld.. Toen had ik graag een pindasaus gewild, kreeg ik oorlog ipv pindasaus. We hadden geen pindasaus en ipv een Lihan boutje hadden we iets heel anders, jammer maar wij bestellen hier niet meer :(

luciano
27 Dezember 2022

25 minuten later dan afgesproken en moest al een uur wachten en de satésaus ontbrak helaas

Wisman
22 Dezember 2022

Gewoon lekker gegeten, top snackbar.

Anoniem
16 Dezember 2022

Heerlijk patat en satésaus. goed warm en snelle bezorging.

Martin
14 Dezember 2022

Fantastico, super vers en heet. The Best of Zaandam

Anita de groot
13 Dezember 2022

Was super Super Super lekker

CL
13 Dezember 2022

patat is goed schnitzel was doorgebakken, weinig smaak

Vinke
11 Dezember 2022

Heerlijk gegeten

rob
9 Dezember 2022

Uitstekend!

Wilco Bouquet
8 Dezember 2022

Toppy

Nijholt
8 Dezember 2022

Snel en super warm! Top

Richard
5 Dezember 2022
Matt
5 Dezember 2022
Petra de Vos
4 Dezember 2022

Dit is de eerste keer dat ik minder tevreden ben sinds jaren De bestelling zou onderweg zijn om 19.07 uur De bezorger kwam pas om 10 over half 8 Het eten was zo goed als afgekoeld Ik weet niet wat er onderweg gebeurd is, ik woon plusminus een kleine 5 minuten bij jullie vandaan, tenzij er nog en andere bestelling voor mij zat om te bezorgen Maar ruim een half uur is wel erg veel tijd De bezorger was trouwens wel aardig

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique Zaal
4 Dezember 2022
Bob
2 Dezember 2022

Het was héérlijk!

Alicia
30 November 2022

Ik ben nu een tijdje vaste klant en jullie stellen me nooit teleur. Het eten word snel bezorgd en het is altijd super lekker!

Wilco Bouquet
25 November 2022
Nick
25 November 2022
Martin
18 November 2022

TOP 👍👍👍

T
17 November 2022

used to be great food. ordered for years , due to very bad and arrogant service from manager no longer worth it

M
17 November 2022

top!

marcel
13 November 2022
F
12 November 2022

Bezorgtijd is reeds lang na mijn bestelling. Hierna wordt ik een kwartier na de bezorgtijd gebeld dat het nog later wordt. Uiteindelijk ca 2 uur gewacht op mijn bestelling. Eten zelf is prima.

Astrid
12 November 2022
Fer
12 November 2022
Martin
11 November 2022

Netjes op tijd, Het eten was nog goed warm Aanrader!

Mar
10 November 2022

Goede service. Gebeld toen iets niet geleverd kon worden. Werd goed opgelost.

Monique Hundman
10 November 2022

Alles was heerlijk.

Ole Jacobsen
7 November 2022
Regina
6 November 2022

Super verzorgt en alles lekker, klasse

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk
6 November 2022

Zou wat meer bacon op mogen voor dat geld 1 plakje en dat voor extra kosten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lisa
6 November 2022

Was heerlijk!! En goed warm nog. Top👌

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

MB
5 November 2022
M. Zaal
5 November 2022

Prima verzorgd, precies op tijd. Top geregeld.

Rob
4 November 2022

prima

Annemarie
3 November 2022

Lekker en snel bezorgd.

Richard
2 November 2022

Alles aanwezig en warm en ook nog lekker.

Alicia Colli
2 November 2022

Voor de zoveelste keer heerlijk gegeten. De bezorger stond al na 15 minuten voor mijn deur. Ik blijf zeker een vaste klant!

Stef
28 Oktober 2022

Frietjes hebben een vreemde smaak. Broodje kipburger te zoet.

Saskia
28 Oktober 2022
Fer
28 Oktober 2022
Rob
27 Oktober 2022

prima

Dj
23 Oktober 2022

Delicious as always. Quick delivery

Rob
21 Oktober 2022

Prima zoals altijd!

Martin
17 Oktober 2022

Vriendelijke bezorger 12 minuten na het plaatsen van de order belde hij aan.

Petra de Vos
15 Oktober 2022

Altijd Super Lekker!! You're Simply The Best!!

Theo
15 Oktober 2022
J. de Koster
12 Oktober 2022

Snel bezorgd en lekker knapperig! Precies wat je wilt als je patat besteld :)

Fam. Visser
8 Oktober 2022

Heerlijke frieten, goeie burgers en het eten is altijd goed om temperatuur. Echt een aanrader!

henk
2 Oktober 2022

eten was goed mag alleen wat sneller

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob
2 Oktober 2022

Uitstekend!

Reinier Roso
24 September 2022

Blijft geweldig, geen op of aanmerkingen!

Pvd Lem
23 September 2022

Het eten is echt goed maar de bezorging duurt veel te lang

Erik
22 September 2022
Roos
21 September 2022

Bedankt voor de service !

Hendrik Hooijschuur
19 September 2022

De kortingscode, aan mij gemaild, werkte niet.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

EM
19 September 2022

Het eten is zeer smaakvol. In de notities had ik ‘zonder tomaat’ geschreven, dat was helaas niet gebeurd. Verder duurde de bezorging wat lang, maar het eten was nog net wel warm genoeg.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin
17 September 2022

Blijft de beste snackbar van Zaandam. Een paar keer een andere gebruikt die goed leek, maar daar ging veel teveel fout. Bij Kok gaat zelden iets fout en als dat wel gebeurd wordt het altijd keurig opgelost.

EM
12 September 2022
Peter van der Lem
11 September 2022

Het eten was zoals gewoonlijk goed alleen de wachttijd was abnormaal lang het zou er binnen 1 uur zijn ( dat is al lang ) maar ik heb 1uur en 15 minuten moeten wachten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jansen
10 September 2022

Het duurde erg lang. Als je een bezorg service hebt geef dan aan dat het minimaal een uur duurt. Dan kan de klant nog kiezen. Hebben nu bijna anderhalf uur gewacht. Is voor ons denk ik de laatste keer. Ga het zelf wel halen
.of zelf in de air fryer, gaat ook 10 keer sneller. Bestellen vaak iets bij Kok maar dit duurde enorm lang

Hennie
8 September 2022

Weer super vers en echt heet. Heerlijkgegeten

A.J. Robben
4 September 2022

Zulke lekkere patat en burgers!

Marja
3 September 2022

Super lekker , netjes verpakt, aardige en vriendelijke besteller, gewoon weer top!

Rob
2 September 2022

De hamburger was geweldig en de patat was top

Wilbert
28 August 2022

Gewoon goed

Char
26 August 2022

We bestellen hier al jaren en zijn altijd nog super tevreden. Alles is lekker, personeel is super aardig, eten is er altijd optijd en als het langer duurt bellen ze altijd netjes na. Top zaak top eten top personeel.

Rob kwak
26 August 2022

De milkshake was was een klederboel het zat meer in de zak dan in de beker jammer

Petra
21 August 2022

Gewoon De Beste Snackbar in de Zaanstreek en omstreken 👌👌👌

Angelique
17 August 2022

Het eten was zoals altijd weer heerlijk warm, heel netjes verpakt en we hebben lekker gegeten. De bezorger was ook erg vrolijk en vriendelijk. 1 milkshake miste in 1e instantie (dat gebeurt normaal echt nooit. Alles is altijd compleet), maar dat werd ook heel netjes opgelost en snel nageleverd. Wij bestellen altijd met plezier.

Marja
14 August 2022

Zoals altijd super ! 1 foutje deze x , bij de frikandel xxl Waren de mayo, ketchup, uitjes vergeten , jammer. Was nog nooit voorgekomen .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

MB
12 August 2022

Goede kwaliteit, bezorging op tijd en leuke bezorger

N
12 August 2022
W Bouquet
10 August 2022

Top

Jordan
9 August 2022

Eten was snel bezorgd, nog heet en superlekker

F.Melk
8 August 2022

Kan alleen maar positief zijn. Producten zijn goed, altijd op tijd geleverd. Er iwordt aandacht besteed aan de te leven producten. Producten met deksels worden keurig vastgemaakt met een plakbandje om te voorkomen dat deze open gaan tijdens transport. Dikke duim dus !!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mar
6 August 2022
Cees
1 August 2022

Helemaal niks mis mee! Kakelvers en keurig op tijd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruud klaver
1 August 2022

Was uitstekend en lekker en mooi op tijd dank jullie wel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Plien
31 Juli 2022

Snelle bezorging, lekker eten en omdat een ijsje was omgevallen en gelekt had werd er vrijwel meteen een nieuwe bezorgd..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob
31 Juli 2022

Top en redelijk snel maar komt door drukte denk op zaterdag avond eten was heerlijk

Marja
30 Juli 2022

Alles was top, goede producten , goed bereid , vlug bezorgd , vriendelijke bezorger.

Fred G
29 Juli 2022
Hennie thijssen
28 Juli 2022
Jansen
26 Juli 2022
Mirjam
26 Juli 2022

Altijd goede producten . Wel een puntje i.v.m het milieu doe de losse snacks niet nog eens in een plastic bakje. Ik snap dat jullie het keurig bij de klanten willen bezorgen maar als het alleen in aluminiumfolie word gedaan lijkt het mij afdoende.

Willem Eijk
25 Juli 2022

Het eten was wederom weer erg lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rens Kok
24 Juli 2022
Robin van der Kramer
24 Juli 2022

Zoals altijd, erg lekker gegeten. Vooral de patat is erg lekker niet te zout niet te donker, precies goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

roelie
24 Juli 2022

was weer heerlijk en super dat jullie de patat en het vlees apart hadden gedaan

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A.J. Robben
24 Juli 2022

Zoals altijd: HEERLIJK!

Theo De Boer
23 Juli 2022
Anita de groot
23 Juli 2022

Super Super lekker

Nick
22 Juli 2022
Reinier Roso
20 Juli 2022

Wederom Goede burgers en friet besteld en ook snel bezorgd. Ik bestel nergens anders meer!

Petra
18 Juli 2022

Zoals Altijd Over De Top 👌👌👌

Fred G
16 Juli 2022
jaap lucas
16 Juli 2022

alles weer vanouds lekker warm hamburgers weer fijn

Freddy Melk
15 Juli 2022

Top producten. En altijd keurig op tijd bezorgd. Indien nodig wordt de inhoud op de zakjes geschreven. Kan iedereen aanraden om burgers en snacks bij Kok’s te bestellen.

Theo Schraven
9 Juli 2022

Vlotte bezorging en prima eten. Belde van te voren nog even om iets te checken. Netjes!

Andre onsman
9 Juli 2022

Bij de bestelling aangegeven contant betalen . Normaal stond er in scherm .hoeveel je betaald ivm wisselgeld . Nu niet maar via tikkie van bezorger alles goed gekomen . Geen vakje voor de actiecode ivm de 15%korting

Judith
6 Juli 2022

Zoals altijd geweldig

Martin
4 Juli 2022

Er staat geen hotdog meer op het menu, klopt dat?

Maurice
3 Juli 2022

Heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Andre onsman
3 Juli 2022

Zoals altijd super snel geleverd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Emy.Stevens-Peperkamp
3 Juli 2022

Ik had een patatje zonder zout besteld. Ik heb met zout gekregen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Louise
2 Juli 2022
Astrid
1 Juli 2022
R buhrs
27 Juni 2022

Bestelling niet compleet deze keer zat de knoflooksaus er niet bij wel betaal niet gehad bel al niet meer voor de rest heel goed spul en altyd mooi warm en optyd bezorgt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A . Jansen
24 Juni 2022

Helemaal top!! Snel bezorgd was echt nog heel warm!! Kwaliteit prima zoals altijd

Wilfred
24 Juni 2022

Als je genoeg hebt van de Febo's en de Mac's hier krijg je het echte werk. Heerlijke frites en perfecte snacks ik bestel alleen nog maar hier

BetĂŒl
22 Juni 2022
Bob
21 Juni 2022

SĂșper!! HĂ©Ă©rlijk gegeten!

franklin
20 Juni 2022

perfect

HVH
20 Juni 2022

Goede kwaliteit en service đŸ‘đŸ»

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
19 Juni 2022

Altijd goed, altijd lekker en altijd vers. Al 5 jaar mijn favo snackbar in de buurt, er is nooit iets misgegaan, of foutief bezorgd. Toppers.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Andre onsman
17 Juni 2022

Weer super lekker gegeten.

J.lucas
11 Juni 2022

Lekker warm burgers weer perfect alles was goed

Mark
10 Juni 2022

Deze keer was het echt super snel! Top kwaliteit zo als gewoonlijk

Fred G
7 Juni 2022
Gerard
6 Juni 2022
Michel Kersten
6 Juni 2022

Het eten was weer zeer goed. Alleen voor de zoveelste keer dat er meer milkshake in de tas zat dan in de beker, wederom na het uitpakken alles kunnen dweilen, lijkt mij toch dat milkshakes in een beker geleverd moeten worden????

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Andre onsman
3 Juni 2022
Bakker
31 Mai 2022

Na een redelijke poos wachten werd er aangebeld, maar duurde het alsnog een beste periode voor het eten eindelijk overhandigd werd. De bezorger kon ondanks de bordjes en de lift mijn appartement niet vinden en dit resulteerde in een lauwe hamburger en afgekoelde patat. Niet waar ik op hoopte.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dirk
29 Mai 2022

2 menu's besteld en voor 2 milkshakes gekozen. Werd gebeld dat de milkshake machine stuk was. Tja, jammer natuurlijk, maar dat is overmacht. Er werd gevraagd of we frisdrank wilden. Hiervoor bedankt. Bij de bezorging zat keurig het teveel betaalde bedrag in een zakje. Super. Daarnaast waren de burgers en friet overheerlijk. Goeie service heerlijk gegeten. Tot de volgende keer!

Fred G
29 Mai 2022
André Onsman
26 Mai 2022

De kroketten waren verwisseld . Maar dat kan gebeuren . Kwaliteit van Koks hamburger was weer superlekker . Blij dat hij weer op de kaart staat . Anders gingen wij weer naar snackbar om de hoek

Fred G
26 Mai 2022

Top snacks AANRADER !!!

Betty
25 Mai 2022
Freddy Melk
24 Mai 2022

Het was wederom weer snel bezorgd en het eten van een goeie kwaliteit.

Fred G
24 Mai 2022

Prima snacks, aanrader top

j.lucas
23 Mai 2022

lekker weer de oude hamburgers alles was lekker warm toppie !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter Van der lem
22 Mai 2022

Het eten was weer super lekker alleen de bezorging duurd erg lang

Freddy Melk
22 Mai 2022

Het eten was weer voortreffelijk. Warm en snel geleverd. Dit is voor mij de reden dat ik vaker bij snackbar Kok ga bestellen. Dikke 👍

Kesselaar
21 Mai 2022

Lekker gegeten als altijd, heerlijke krokante patat, op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger

Ingrid van Maanen
21 Mai 2022

Patat heerlijk door gebakken en de KOKSBURGER was weer heerlijk

Petra
20 Mai 2022

Alles was lekker.

B Eijk van Warmerdam
18 Mai 2022

zoals gewoonlijk erg goed!

Ronald Lindner
17 Mai 2022

Lekker eten, goed warm bij bezorging.

J.lucas
16 Mai 2022

Jammer nog geen koks burgers

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nick
9 Mai 2022

Snel en nog warm bezorgd. En zoals altijd heerlijk krokante patat.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marian
8 Mai 2022

Was weer lekker en keurig op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

roelie
3 Mai 2022

was weer heerlijk

N de Boer
29 April 2022

Altijd top bij jullie 👍

Stolker
29 April 2022

Zat weinig satésaus onder de berenhap en had mosterd bij de kroketten besteld en die was er niet bij. Het was waarschijnlijk erg druk, zelfs de bezorger was later dan de aangegeven tijd. Zijn we niet van jullie gewend.

Maris
23 April 2022
Freddy
23 April 2022
Dario
23 April 2022

Super snelle bezorging

Ben Visser
23 April 2022

top eten, kroketje vergeten maar binnen 5 minuten nabezogd

Rob
17 April 2022

Snel en lekker,top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wilfred
14 April 2022

Lekker warm goede kwaliteit en op tijd

Rens
12 April 2022

Zeer tevreden. Keurig geleverd op aangegeven tijdstip en heerlijk eten.

Paul Hall
11 April 2022

Eten was prima, bezorging

 bezorger belde me op omdat ie het niet kon vinden: hij kon schijnbaar wel op het bonnetje kijken voor mijn telefoonnummer, maar als ie nou verder had gekeken dan z’n neus lang was: Bij OPMERKINGEN had hij dan gezien en gelezen waar hij moest zijn omdat ik heel duidelijk had vermeld hoe hij bij mij moest komen. Hij verontschuldigde zich ook toen ik dat tegen hem zei. Ondanks alles een fooitje gegeven.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
10 April 2022

Altijd lekker en op tijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
6 April 2022

Mooi op tijd weer en lekker eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk
6 April 2022

Altijd prima!

Reinier Roso
5 April 2022

Weer besteld en weer niks te klagen. Perfect, ga zo door!

M. Oosterhoff
4 April 2022

Ik heb vaak besteld bij kok's maar nu was het echt slecht. Om 17.35 besteld en zou om 18.35 bezorgd worden. Klijg een mailtje om 18.44 dat de bezorger onderweg is. (5 min van mij vandaan met de scooter) Om 19.00 komt mijn bestelling. Eten is koud en de hamburger was bijna zwart gebakken. En droog En de saus voor een oorlog te maken was waterig en rook zuur. Sorry maar echt slecht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sterre van der Gulik
2 April 2022
Jolanda
1 April 2022

Goed, snel precies op tijd

Judith
31 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten en op geplande tijd bezorgd

A. H
29 MĂ€rz 2022

Blijf zo doorgaan

Mark
28 MĂ€rz 2022

Beste patat van Zaandam! En de kipstrips zijn zeker een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
28 MĂ€rz 2022
F
27 MĂ€rz 2022
Marian Matthijssen
26 MĂ€rz 2022

Was weer heel goed verzorgd en erg lekker, keurig op tijd bezorgd

Chantal
25 MĂ€rz 2022

Tot nu toe nog geen klachten! Het eten komt altijd warm, goed verpakt Ă©n op de toegezegde tijd aan! Een kleine wens zou zijn dat de bezorgtijd wat ruimer zou zijn, vooral in het weekend. :-)

Nikita
22 MĂ€rz 2022
Chantal
20 MĂ€rz 2022

Het eten was heerlijk en kwam warm aan. We hadden er ook een milkshake bij gekregen. Het eten kwam vrij snel en de bezorger was vrolijk en vriendelijk.

Astrid
18 MĂ€rz 2022
Britt van Doorn
15 MĂ€rz 2022

Compimenten voor de vrouwelijke bezorgster. Doet altijd vrolijk en netjes haar werk.

Cisca Vermeij
13 MĂ€rz 2022

Ik kan geen fooi extra geven digitaal

Annemarie
12 MĂ€rz 2022
A. H.
11 MĂ€rz 2022

Dit behoeft geen verdere uitleg

Schoone
10 MĂ€rz 2022

We vonden het wel fijn dat we gebeld werden dat de bestelling later gebracht werd

Nina
6 MĂ€rz 2022
j.lucas
6 MĂ€rz 2022

jammer weer geen koks hamburger de oude smaak van vroeger alleen bij jullie

A.kramer
6 MĂ€rz 2022

Het was bijna koud toen het afgeleverd werd. Verder was het wel prima kwaliteit, knapperige friet, mooie hamburger alleen helaas koud

Ben Veerman
4 MĂ€rz 2022

de levering was binnen redelijke tijd en eerder als doorgegeven. Was erg lekker.

W.van t ent
2 MĂ€rz 2022

Patat iets korten bakken was te door bakken dit keer zonder

Jim
1 MĂ€rz 2022

Jalapeño besteld maar zat er niet bij. Verder heerlijk als altijd

Daniel Juffermans
28 Februar 2022

Kwaliteit is top maar wij moeten vaak erg lang wachten. In vrijwel alle gevallen langer dan een uur, en gister zelfs een uur en 45 minuten. Ook zie ik anderen in de buurt een korting geven wanneer ik via de eigen site bestel ipv thuisbezorgd. Daarnaast krijg je in de meeste gevallen een kleinigheidje of een drankje wanneer je lang moet wachten. Kortom de kwaliteit is top! Maar zou top zijn als het wat sneller geleverd kan worden en als wat meer toenadering gegeven kan worden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

jaap lucas
27 Februar 2022

lekker warm , alleen jammer dat mijn favoriet de kok,s hamburger was uitverkocht . niemand heeft dat .ouderwets gefrituurd

Marian Matthijssen
26 Februar 2022

Was weer goed verzorgd en keurig op tijd bezorgd, heel blij mee

Dirk
25 Februar 2022

Het was druk bij jullie, vertelde de allervriendelijkste bezorger die keurig op tijd. De patat was warm, de hamburgers waren helaas lauw/koud. Jammer, Opletten beste mensen, ook als het druk is.

Dani
22 Februar 2022

Super lekker eten

Andre
21 Februar 2022

Bestelling werd goed en warm bezorgd. Patat was ook heerlijk warm en nog knapperig.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

LK
20 Februar 2022

(Veel) snellere bezorging dan aanvankelijk gemeld 👍, knapperige friet (! 🙂!) naast de lekkere hamburgers. Bezorger sympathiek en correct. Ik kon online niet snel/makkelijk fooi toevoegen. En zeker met smerig weer wil je toch n fooi geven :-)

Jan Bronger
18 Februar 2022

Zoals altijd goede kwaliteit , goed warm geleverd. En een zeer vriendelijke bezorger

Dirk van t Ent
17 Februar 2022

Uitstekend kwaliteit en stiptheid

Ron Akkerman
16 Februar 2022
adg
16 Februar 2022
Fred
15 Februar 2022

Onbeleefd

Monique Zaal
14 Februar 2022
Peter vd Lem
14 Februar 2022

Alles was weer super lekker vooral de wraps waren weer gruwelijk lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dirk
12 Februar 2022

Lekker, zeker voor herhaling vatbaar!

Jaap lucas
11 Februar 2022

Patat iets te hard kip nuggets niet goed door gebakken

Judith
8 Februar 2022

Lekker gegeten en snel bezorgd

Onno
7 Februar 2022

Eten was goed, bezorging was slecht 1,45 uur voordat het eten erwas. daar miste iets wat nog eens 50min later kwam

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daphne
5 Februar 2022

Op de tijd die ik aangegeven had kwam de warme friet en de snacks. Eerste keer bij deze snackbar en alles smaakt goed

marin
5 Februar 2022

wij hadden een vrij grote bestelling en alles was even lekker en nog warm

Visser
4 Februar 2022

Heerlijk en goede porties. Echter moesten we twee uur wachten op de bestelling voor een lunch. Avondeten hoeven we niet meer, scheelt :-) Kan natuurlijk gebeuren, maar iets van een compensatie of extra als goedmakertje had leuk geweest.

Louise
4 Februar 2022
Annette
31 Januar 2022

Dat het druk is, heb ik begrip voor. Maar 2 uur wachten op een bestelling vind ik te lang. Een kleine attentie of korting voor een volgende bestelling was leuk geweest als excuses.

Jan
31 Januar 2022

Heerlijk eten, op tijd bezorgd, kortom prima snackbar!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Astrid
27 Januar 2022

Stipt op afgesproken tijdstip. Tasty as ever!

P
27 Januar 2022