Avaliações de Kok's Burgers & Snacks Zaandam

Avaliações recentes

5.0
rob
30 março 2023

Uitstekend en zeer snelle levering

Theo
30 março 2023

Heerlijk

Matthijs
28 março 2023
Jaap lucas
27 março 2023

Alles was goed en warm patat goed krokant 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
27 março 2023
Werff
26 março 2023

Lekkerste hamburger uit de Zaan!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mart
25 março 2023

Eten was snel en netjes bezorgd. Drankje en ijs waren koud, eten was nog heel warm. Daarnaast smaakte het ook nog heel goed. Zeker een aanrader!

Wilco Bouquet
24 março 2023

Toppy

Anneke
21 março 2023

Prima als altijd!! Goed warm, smaak top!!

Wilco Bouquet
20 março 2023

Zoals gewoonlijk toppy

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Madi
19 março 2023
Cavin
15 março 2023

Eten was gewoon in 15 minuten al bezorgt! En was super lekker ! Zoals altijd! Top weer.

Jaap lucas
12 março 2023

Patat goed krokant alles goed warm 👍👍

Van Wageningen
9 março 2023
Wilco Bouquet
9 março 2023

Zoals gewoonlijk weer toppy

Ellen
8 março 2023

Lekker, leuk kindermenu en waren super snel!!

Wilco Bouquet
7 março 2023

Was weer zoals gewoonlijk Toppy

Beau
5 março 2023

Ik had een grote milkshake besteld maar de inhoud was maar van een middel milkshake. Verder heeft het gesmaakt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M. Geeroms
3 março 2023

Super lekker als altijd een het was gewoon bezorgd binnen 20 minuten!!❤️

Peter vd Lem
28 fevereiro 2023

De wraps en de kaassouffle s waren super lekker en de bamischijf was te pittig dus niet lekker

Petra
26 fevereiro 2023

De hamburgers van de plaat zijn heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MB
24 fevereiro 2023
Brenda
24 fevereiro 2023
W Bouquet
23 fevereiro 2023

Toppy

Quint Put
23 fevereiro 2023
rob
21 fevereiro 2023

Prima zoals altijd

M. Buijs
19 fevereiro 2023

Controleer de bestelling als het de deur uit gaat. Van de laaste 4 bestellingen is er 3 keer een product vergeten mee te geven. Dit word erg vervelend. Weer naar jullie bellen, dan wordt het wel netjes nageleverd. Maar dan is iedereen al lang klaar.

Gerard
18 fevereiro 2023

Mist een frikadel kroket geplet Van de rest top zoals altijd

A. H. Boets
18 fevereiro 2023

Behoeft geen toelichting

Andre
17 fevereiro 2023

Super lekker En stipt op tijd

J.lucas
10 fevereiro 2023

Kwaliteit is top patat goed krokant

Dominique
31 janeiro 2023

was erg lekker en super lief dat jullie wat extra hadden bij gedaan

Elisabeth
29 janeiro 2023

Niet meer wat het was helaas.

Gianluca
29 janeiro 2023

Food was delicious as always, but it took almost 2 hours to be delivered. 50 minutes after the estimated delivery time... Come on

Wilco Bouquet
28 janeiro 2023
Wilbert
26 janeiro 2023

Perfekt stoofvlees

Jos Quaak
25 janeiro 2023

Eten was lekker alleen niet echt warm meer. Jammer!

Bob
25 janeiro 2023

👍🏼

Wilco Bouquet
22 janeiro 2023

Toppy

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wilbert
22 janeiro 2023

Goed!

Theo De Boer
19 janeiro 2023
A
18 janeiro 2023

Eten is goed. Maar wel heel jammer dat er niet naar de opmerking gekeken word :( .

Elleke Slikker
17 janeiro 2023

Inplaats van frikadel speciaal kreeg ik een gewone frikadel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wilco Bouquet
15 janeiro 2023

Weer toppy verzorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A. H. Boers
15 janeiro 2023

Schnitzel smaak was lekker jammer dat de friet er niet bij zat. Verder geen klachten eten was lekker warm en snel bezorgd

Astrid
13 janeiro 2023
Wilco Bouquet
11 janeiro 2023

Perfect, de snacks, en super snel bezorgd, toppy.

Lizz Zuyderduin
10 janeiro 2023

Ik had 2x patat groot oorlog en bij een van de twee had ik de opmerking “zonder uitjes” geschreven en toen kreeg ik ze allebei zonder uitjes. Verder was het lekker en warm aangekomen :-)

W Bouquet
8 janeiro 2023

Tijd klopt niet tijd die gesteld wordt is half uur later 2e keer verder geen probleem tijden bijstellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kooij
8 janeiro 2023

Echt zo beroerd de bezorging als je eten besteld en geven een tijd aan van een uur wat al lang is maar om er vervolgens 1 uur en 3 kwartier over te doen is echt vervelend zeker als je met kinderen zit die ook op tijd naar bed moeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Emjee
7 janeiro 2023

Degene die vanavond de patat heeft gebakken mag blijven. Eindelijk weer eens knapperige patat gegeten. Mmmmm!

marie
2 janeiro 2023

ik bestelde 17:34 en ik kreeg mijn bestelling pas om 18:50 duurde wel heel erg lang.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maris
1 janeiro 2022

De lekkerste hamburger uit de Zaan. Goede prijs kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Theo
31 dezembro 2022
Marcella
29 dezembro 2022

De laatste tijd als wij hier bestellen wordt er veel vergeten van de bestelling.. Vorige keer fysiek besteld.. Toen had ik graag een pindasaus gewild, kreeg ik oorlog ipv pindasaus. We hadden geen pindasaus en ipv een Lihan boutje hadden we iets heel anders, jammer maar wij bestellen hier niet meer :(

luciano
27 dezembro 2022

25 minuten later dan afgesproken en moest al een uur wachten en de satésaus ontbrak helaas

Wisman
22 dezembro 2022

Gewoon lekker gegeten, top snackbar.

Anoniem
16 dezembro 2022

Heerlijk patat en satésaus. goed warm en snelle bezorging.

Martin
14 dezembro 2022

Fantastico, super vers en heet. The Best of Zaandam

Anita de groot
13 dezembro 2022

Was super Super Super lekker

CL
13 dezembro 2022

patat is goed schnitzel was doorgebakken, weinig smaak

Vinke
11 dezembro 2022

Heerlijk gegeten

rob
9 dezembro 2022

Uitstekend!

Wilco Bouquet
8 dezembro 2022

Toppy

Nijholt
8 dezembro 2022

Snel en super warm! Top

Richard
5 dezembro 2022
Matt
5 dezembro 2022
Petra de Vos
4 dezembro 2022

Dit is de eerste keer dat ik minder tevreden ben sinds jaren De bestelling zou onderweg zijn om 19.07 uur De bezorger kwam pas om 10 over half 8 Het eten was zo goed als afgekoeld Ik weet niet wat er onderweg gebeurd is, ik woon plusminus een kleine 5 minuten bij jullie vandaan, tenzij er nog en andere bestelling voor mij zat om te bezorgen Maar ruim een half uur is wel erg veel tijd De bezorger was trouwens wel aardig

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique Zaal
4 dezembro 2022
Bob
2 dezembro 2022

Het was héérlijk!

Alicia
30 novembro 2022

Ik ben nu een tijdje vaste klant en jullie stellen me nooit teleur. Het eten word snel bezorgd en het is altijd super lekker!

Wilco Bouquet
25 novembro 2022
Nick
25 novembro 2022
Martin
18 novembro 2022

TOP 👍👍👍

T
17 novembro 2022

used to be great food. ordered for years , due to very bad and arrogant service from manager no longer worth it

M
17 novembro 2022

top!

marcel
13 novembro 2022
F
12 novembro 2022

Bezorgtijd is reeds lang na mijn bestelling. Hierna wordt ik een kwartier na de bezorgtijd gebeld dat het nog later wordt. Uiteindelijk ca 2 uur gewacht op mijn bestelling. Eten zelf is prima.

Astrid
12 novembro 2022
Fer
12 novembro 2022
Martin
11 novembro 2022

Netjes op tijd, Het eten was nog goed warm Aanrader!

Mar
10 novembro 2022

Goede service. Gebeld toen iets niet geleverd kon worden. Werd goed opgelost.

Monique Hundman
10 novembro 2022

Alles was heerlijk.

Ole Jacobsen
7 novembro 2022
Regina
6 novembro 2022

Super verzorgt en alles lekker, klasse

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
6 novembro 2022

Zou wat meer bacon op mogen voor dat geld 1 plakje en dat voor extra kosten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lisa
6 novembro 2022

Was heerlijk!! En goed warm nog. Top👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MB
5 novembro 2022
M. Zaal
5 novembro 2022

Prima verzorgd, precies op tijd. Top geregeld.

Rob
4 novembro 2022

prima

Annemarie
3 novembro 2022

Lekker en snel bezorgd.

Richard
2 novembro 2022

Alles aanwezig en warm en ook nog lekker.

Alicia Colli
2 novembro 2022

Voor de zoveelste keer heerlijk gegeten. De bezorger stond al na 15 minuten voor mijn deur. Ik blijf zeker een vaste klant!

Stef
28 outubro 2022

Frietjes hebben een vreemde smaak. Broodje kipburger te zoet.

Saskia
28 outubro 2022
Fer
28 outubro 2022
Rob
27 outubro 2022

prima

Dj
23 outubro 2022

Delicious as always. Quick delivery

Rob
21 outubro 2022

Prima zoals altijd!

Martin
17 outubro 2022

Vriendelijke bezorger 12 minuten na het plaatsen van de order belde hij aan.

Petra de Vos
15 outubro 2022

Altijd Super Lekker!! You're Simply The Best!!

Theo
15 outubro 2022
J. de Koster
12 outubro 2022

Snel bezorgd en lekker knapperig! Precies wat je wilt als je patat besteld :)

Fam. Visser
8 outubro 2022

Heerlijke frieten, goeie burgers en het eten is altijd goed om temperatuur. Echt een aanrader!

henk
2 outubro 2022

eten was goed mag alleen wat sneller

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob
2 outubro 2022

Uitstekend!

Reinier Roso
24 setembro 2022

Blijft geweldig, geen op of aanmerkingen!

Pvd Lem
23 setembro 2022

Het eten is echt goed maar de bezorging duurt veel te lang

Erik
22 setembro 2022
Roos
21 setembro 2022

Bedankt voor de service !

Hendrik Hooijschuur
19 setembro 2022

De kortingscode, aan mij gemaild, werkte niet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

EM
19 setembro 2022

Het eten is zeer smaakvol. In de notities had ik ‘zonder tomaat’ geschreven, dat was helaas niet gebeurd. Verder duurde de bezorging wat lang, maar het eten was nog net wel warm genoeg.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martin
17 setembro 2022

Blijft de beste snackbar van Zaandam. Een paar keer een andere gebruikt die goed leek, maar daar ging veel teveel fout. Bij Kok gaat zelden iets fout en als dat wel gebeurd wordt het altijd keurig opgelost.

EM
12 setembro 2022
Peter van der Lem
11 setembro 2022

Het eten was zoals gewoonlijk goed alleen de wachttijd was abnormaal lang het zou er binnen 1 uur zijn ( dat is al lang ) maar ik heb 1uur en 15 minuten moeten wachten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jansen
10 setembro 2022

Het duurde erg lang. Als je een bezorg service hebt geef dan aan dat het minimaal een uur duurt. Dan kan de klant nog kiezen. Hebben nu bijna anderhalf uur gewacht. Is voor ons denk ik de laatste keer. Ga het zelf wel halen….of zelf in de air fryer, gaat ook 10 keer sneller. Bestellen vaak iets bij Kok maar dit duurde enorm lang

Hennie
8 setembro 2022

Weer super vers en echt heet. Heerlijkgegeten

A.J. Robben
4 setembro 2022

Zulke lekkere patat en burgers!

Marja
3 setembro 2022

Super lekker , netjes verpakt, aardige en vriendelijke besteller, gewoon weer top!

Rob
2 setembro 2022

De hamburger was geweldig en de patat was top

Wilbert
28 agosto 2022

Gewoon goed

Char
26 agosto 2022

We bestellen hier al jaren en zijn altijd nog super tevreden. Alles is lekker, personeel is super aardig, eten is er altijd optijd en als het langer duurt bellen ze altijd netjes na. Top zaak top eten top personeel.

Rob kwak
26 agosto 2022

De milkshake was was een klederboel het zat meer in de zak dan in de beker jammer

Petra
21 agosto 2022

Gewoon De Beste Snackbar in de Zaanstreek en omstreken 👌👌👌

Angelique
17 agosto 2022

Het eten was zoals altijd weer heerlijk warm, heel netjes verpakt en we hebben lekker gegeten. De bezorger was ook erg vrolijk en vriendelijk. 1 milkshake miste in 1e instantie (dat gebeurt normaal echt nooit. Alles is altijd compleet), maar dat werd ook heel netjes opgelost en snel nageleverd. Wij bestellen altijd met plezier.

Marja
14 agosto 2022

Zoals altijd super ! 1 foutje deze x , bij de frikandel xxl Waren de mayo, ketchup, uitjes vergeten , jammer. Was nog nooit voorgekomen .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MB
12 agosto 2022

Goede kwaliteit, bezorging op tijd en leuke bezorger

N
12 agosto 2022
W Bouquet
10 agosto 2022

Top

Jordan
9 agosto 2022

Eten was snel bezorgd, nog heet en superlekker

F.Melk
8 agosto 2022

Kan alleen maar positief zijn. Producten zijn goed, altijd op tijd geleverd. Er iwordt aandacht besteed aan de te leven producten. Producten met deksels worden keurig vastgemaakt met een plakbandje om te voorkomen dat deze open gaan tijdens transport. Dikke duim dus !!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mar
6 agosto 2022
Cees
1 agosto 2022

Helemaal niks mis mee! Kakelvers en keurig op tijd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruud klaver
1 agosto 2022

Was uitstekend en lekker en mooi op tijd dank jullie wel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Plien
31 julho 2022

Snelle bezorging, lekker eten en omdat een ijsje was omgevallen en gelekt had werd er vrijwel meteen een nieuwe bezorgd..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob
31 julho 2022

Top en redelijk snel maar komt door drukte denk op zaterdag avond eten was heerlijk

Marja
30 julho 2022

Alles was top, goede producten , goed bereid , vlug bezorgd , vriendelijke bezorger.

Fred G
29 julho 2022
Hennie thijssen
28 julho 2022
Jansen
26 julho 2022
Mirjam
26 julho 2022

Altijd goede producten . Wel een puntje i.v.m het milieu doe de losse snacks niet nog eens in een plastic bakje. Ik snap dat jullie het keurig bij de klanten willen bezorgen maar als het alleen in aluminiumfolie word gedaan lijkt het mij afdoende.

Willem Eijk
25 julho 2022

Het eten was wederom weer erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rens Kok
24 julho 2022
Robin van der Kramer
24 julho 2022

Zoals altijd, erg lekker gegeten. Vooral de patat is erg lekker niet te zout niet te donker, precies goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

roelie
24 julho 2022

was weer heerlijk en super dat jullie de patat en het vlees apart hadden gedaan

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A.J. Robben
24 julho 2022

Zoals altijd: HEERLIJK!

Theo De Boer
23 julho 2022
Anita de groot
23 julho 2022

Super Super lekker

Nick
22 julho 2022
Reinier Roso
20 julho 2022

Wederom Goede burgers en friet besteld en ook snel bezorgd. Ik bestel nergens anders meer!

Petra
18 julho 2022

Zoals Altijd Over De Top 👌👌👌

Fred G
16 julho 2022
jaap lucas
16 julho 2022

alles weer vanouds lekker warm hamburgers weer fijn

Freddy Melk
15 julho 2022

Top producten. En altijd keurig op tijd bezorgd. Indien nodig wordt de inhoud op de zakjes geschreven. Kan iedereen aanraden om burgers en snacks bij Kok’s te bestellen.

Theo Schraven
9 julho 2022

Vlotte bezorging en prima eten. Belde van te voren nog even om iets te checken. Netjes!

Andre onsman
9 julho 2022

Bij de bestelling aangegeven contant betalen . Normaal stond er in scherm .hoeveel je betaald ivm wisselgeld . Nu niet maar via tikkie van bezorger alles goed gekomen . Geen vakje voor de actiecode ivm de 15%korting

Judith
6 julho 2022

Zoals altijd geweldig

Martin
4 julho 2022

Er staat geen hotdog meer op het menu, klopt dat?

Maurice
3 julho 2022

Heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Andre onsman
3 julho 2022

Zoals altijd super snel geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Emy.Stevens-Peperkamp
3 julho 2022

Ik had een patatje zonder zout besteld. Ik heb met zout gekregen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Louise
2 julho 2022
Astrid
1 julho 2022
R buhrs
27 junho 2022

Bestelling niet compleet deze keer zat de knoflooksaus er niet bij wel betaal niet gehad bel al niet meer voor de rest heel goed spul en altyd mooi warm en optyd bezorgt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A . Jansen
24 junho 2022

Helemaal top!! Snel bezorgd was echt nog heel warm!! Kwaliteit prima zoals altijd

Wilfred
24 junho 2022

Als je genoeg hebt van de Febo's en de Mac's hier krijg je het echte werk. Heerlijke frites en perfecte snacks ik bestel alleen nog maar hier

Betül
22 junho 2022
Bob
21 junho 2022

Súper!! Héérlijk gegeten!

franklin
20 junho 2022

perfect

HVH
20 junho 2022

Goede kwaliteit en service 👍🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
19 junho 2022

Altijd goed, altijd lekker en altijd vers. Al 5 jaar mijn favo snackbar in de buurt, er is nooit iets misgegaan, of foutief bezorgd. Toppers.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Andre onsman
17 junho 2022

Weer super lekker gegeten.

J.lucas
11 junho 2022

Lekker warm burgers weer perfect alles was goed

Mark
10 junho 2022

Deze keer was het echt super snel! Top kwaliteit zo als gewoonlijk

Fred G
7 junho 2022
Gerard
6 junho 2022
Michel Kersten
6 junho 2022

Het eten was weer zeer goed. Alleen voor de zoveelste keer dat er meer milkshake in de tas zat dan in de beker, wederom na het uitpakken alles kunnen dweilen, lijkt mij toch dat milkshakes in een beker geleverd moeten worden????

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Andre onsman
3 junho 2022
Bakker
31 maio 2022

Na een redelijke poos wachten werd er aangebeld, maar duurde het alsnog een beste periode voor het eten eindelijk overhandigd werd. De bezorger kon ondanks de bordjes en de lift mijn appartement niet vinden en dit resulteerde in een lauwe hamburger en afgekoelde patat. Niet waar ik op hoopte.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dirk
29 maio 2022

2 menu's besteld en voor 2 milkshakes gekozen. Werd gebeld dat de milkshake machine stuk was. Tja, jammer natuurlijk, maar dat is overmacht. Er werd gevraagd of we frisdrank wilden. Hiervoor bedankt. Bij de bezorging zat keurig het teveel betaalde bedrag in een zakje. Super. Daarnaast waren de burgers en friet overheerlijk. Goeie service heerlijk gegeten. Tot de volgende keer!

Fred G
29 maio 2022
André Onsman
26 maio 2022

De kroketten waren verwisseld . Maar dat kan gebeuren . Kwaliteit van Koks hamburger was weer superlekker . Blij dat hij weer op de kaart staat . Anders gingen wij weer naar snackbar om de hoek

Fred G
26 maio 2022

Top snacks AANRADER !!!

Betty
25 maio 2022
Freddy Melk
24 maio 2022

Het was wederom weer snel bezorgd en het eten van een goeie kwaliteit.

Fred G
24 maio 2022

Prima snacks, aanrader top

j.lucas
23 maio 2022

lekker weer de oude hamburgers alles was lekker warm toppie !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter Van der lem
22 maio 2022

Het eten was weer super lekker alleen de bezorging duurd erg lang

Freddy Melk
22 maio 2022

Het eten was weer voortreffelijk. Warm en snel geleverd. Dit is voor mij de reden dat ik vaker bij snackbar Kok ga bestellen. Dikke 👍

Kesselaar
21 maio 2022

Lekker gegeten als altijd, heerlijke krokante patat, op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger

Ingrid van Maanen
21 maio 2022

Patat heerlijk door gebakken en de KOKSBURGER was weer heerlijk

Petra
20 maio 2022

Alles was lekker.

B Eijk van Warmerdam
18 maio 2022

zoals gewoonlijk erg goed!

Ronald Lindner
17 maio 2022

Lekker eten, goed warm bij bezorging.

J.lucas
16 maio 2022

Jammer nog geen koks burgers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nick
9 maio 2022

Snel en nog warm bezorgd. En zoals altijd heerlijk krokante patat.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marian
8 maio 2022

Was weer lekker en keurig op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

roelie
3 maio 2022

was weer heerlijk

N de Boer
29 abril 2022

Altijd top bij jullie 👍

Stolker
29 abril 2022

Zat weinig satésaus onder de berenhap en had mosterd bij de kroketten besteld en die was er niet bij. Het was waarschijnlijk erg druk, zelfs de bezorger was later dan de aangegeven tijd. Zijn we niet van jullie gewend.

Maris
23 abril 2022
Freddy
23 abril 2022
Dario
23 abril 2022

Super snelle bezorging

Ben Visser
23 abril 2022

top eten, kroketje vergeten maar binnen 5 minuten nabezogd

Rob
17 abril 2022

Snel en lekker,top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wilfred
14 abril 2022

Lekker warm goede kwaliteit en op tijd

Rens
12 abril 2022

Zeer tevreden. Keurig geleverd op aangegeven tijdstip en heerlijk eten.

Paul Hall
11 abril 2022

Eten was prima, bezorging…… bezorger belde me op omdat ie het niet kon vinden: hij kon schijnbaar wel op het bonnetje kijken voor mijn telefoonnummer, maar als ie nou verder had gekeken dan z’n neus lang was: Bij OPMERKINGEN had hij dan gezien en gelezen waar hij moest zijn omdat ik heel duidelijk had vermeld hoe hij bij mij moest komen. Hij verontschuldigde zich ook toen ik dat tegen hem zei. Ondanks alles een fooitje gegeven.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
10 abril 2022

Altijd lekker en op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
6 abril 2022

Mooi op tijd weer en lekker eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
6 abril 2022

Altijd prima!

Reinier Roso
5 abril 2022

Weer besteld en weer niks te klagen. Perfect, ga zo door!

M. Oosterhoff
4 abril 2022

Ik heb vaak besteld bij kok's maar nu was het echt slecht. Om 17.35 besteld en zou om 18.35 bezorgd worden. Klijg een mailtje om 18.44 dat de bezorger onderweg is. (5 min van mij vandaan met de scooter) Om 19.00 komt mijn bestelling. Eten is koud en de hamburger was bijna zwart gebakken. En droog En de saus voor een oorlog te maken was waterig en rook zuur. Sorry maar echt slecht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sterre van der Gulik
2 abril 2022
Jolanda
1 abril 2022

Goed, snel precies op tijd

Judith
31 março 2022

Heerlijk gegeten en op geplande tijd bezorgd

A. H
29 março 2022

Blijf zo doorgaan

Mark
28 março 2022

Beste patat van Zaandam! En de kipstrips zijn zeker een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
28 março 2022
F
27 março 2022
Marian Matthijssen
26 março 2022

Was weer heel goed verzorgd en erg lekker, keurig op tijd bezorgd

Chantal
25 março 2022

Tot nu toe nog geen klachten! Het eten komt altijd warm, goed verpakt én op de toegezegde tijd aan! Een kleine wens zou zijn dat de bezorgtijd wat ruimer zou zijn, vooral in het weekend. :-)

Nikita
22 março 2022
Chantal
20 março 2022

Het eten was heerlijk en kwam warm aan. We hadden er ook een milkshake bij gekregen. Het eten kwam vrij snel en de bezorger was vrolijk en vriendelijk.

Astrid
18 março 2022
Britt van Doorn
15 março 2022

Compimenten voor de vrouwelijke bezorgster. Doet altijd vrolijk en netjes haar werk.

Cisca Vermeij
13 março 2022

Ik kan geen fooi extra geven digitaal

Annemarie
12 março 2022
A. H.
11 março 2022

Dit behoeft geen verdere uitleg

Schoone
10 março 2022

We vonden het wel fijn dat we gebeld werden dat de bestelling later gebracht werd

Nina
6 março 2022
j.lucas
6 março 2022

jammer weer geen koks hamburger de oude smaak van vroeger alleen bij jullie

A.kramer
6 março 2022

Het was bijna koud toen het afgeleverd werd. Verder was het wel prima kwaliteit, knapperige friet, mooie hamburger alleen helaas koud

Ben Veerman
4 março 2022

de levering was binnen redelijke tijd en eerder als doorgegeven. Was erg lekker.

W.van t ent
2 março 2022

Patat iets korten bakken was te door bakken dit keer zonder

Jim
1 março 2022

Jalapeño besteld maar zat er niet bij. Verder heerlijk als altijd

Daniel Juffermans
28 fevereiro 2022

Kwaliteit is top maar wij moeten vaak erg lang wachten. In vrijwel alle gevallen langer dan een uur, en gister zelfs een uur en 45 minuten. Ook zie ik anderen in de buurt een korting geven wanneer ik via de eigen site bestel ipv thuisbezorgd. Daarnaast krijg je in de meeste gevallen een kleinigheidje of een drankje wanneer je lang moet wachten. Kortom de kwaliteit is top! Maar zou top zijn als het wat sneller geleverd kan worden en als wat meer toenadering gegeven kan worden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

jaap lucas
27 fevereiro 2022

lekker warm , alleen jammer dat mijn favoriet de kok,s hamburger was uitverkocht . niemand heeft dat .ouderwets gefrituurd

Marian Matthijssen
26 fevereiro 2022

Was weer goed verzorgd en keurig op tijd bezorgd, heel blij mee

Dirk
25 fevereiro 2022

Het was druk bij jullie, vertelde de allervriendelijkste bezorger die keurig op tijd. De patat was warm, de hamburgers waren helaas lauw/koud. Jammer, Opletten beste mensen, ook als het druk is.

Dani
22 fevereiro 2022

Super lekker eten

Andre
21 fevereiro 2022

Bestelling werd goed en warm bezorgd. Patat was ook heerlijk warm en nog knapperig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

LK
20 fevereiro 2022

(Veel) snellere bezorging dan aanvankelijk gemeld 👍, knapperige friet (! 🙂!) naast de lekkere hamburgers. Bezorger sympathiek en correct. Ik kon online niet snel/makkelijk fooi toevoegen. En zeker met smerig weer wil je toch n fooi geven :-)

Jan Bronger
18 fevereiro 2022

Zoals altijd goede kwaliteit , goed warm geleverd. En een zeer vriendelijke bezorger

Dirk van t Ent
17 fevereiro 2022

Uitstekend kwaliteit en stiptheid

Ron Akkerman
16 fevereiro 2022
adg
16 fevereiro 2022
Fred
15 fevereiro 2022

Onbeleefd

Monique Zaal
14 fevereiro 2022
Peter vd Lem
14 fevereiro 2022

Alles was weer super lekker vooral de wraps waren weer gruwelijk lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dirk
12 fevereiro 2022

Lekker, zeker voor herhaling vatbaar!

Jaap lucas
11 fevereiro 2022

Patat iets te hard kip nuggets niet goed door gebakken

Judith
8 fevereiro 2022

Lekker gegeten en snel bezorgd

Onno
7 fevereiro 2022

Eten was goed, bezorging was slecht 1,45 uur voordat het eten erwas. daar miste iets wat nog eens 50min later kwam

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daphne
5 fevereiro 2022

Op de tijd die ik aangegeven had kwam de warme friet en de snacks. Eerste keer bij deze snackbar en alles smaakt goed

marin
5 fevereiro 2022

wij hadden een vrij grote bestelling en alles was even lekker en nog warm

Visser
4 fevereiro 2022

Heerlijk en goede porties. Echter moesten we twee uur wachten op de bestelling voor een lunch. Avondeten hoeven we niet meer, scheelt :-) Kan natuurlijk gebeuren, maar iets van een compensatie of extra als goedmakertje had leuk geweest.

Louise
4 fevereiro 2022
Annette
31 janeiro 2022

Dat het druk is, heb ik begrip voor. Maar 2 uur wachten op een bestelling vind ik te lang. Een kleine attentie of korting voor een volgende bestelling was leuk geweest als excuses.

Jan
31 janeiro 2022

Heerlijk eten, op tijd bezorgd, kortom prima snackbar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Astrid
27 janeiro 2022

Stipt op afgesproken tijdstip. Tasty as ever!

P
27 janeiro 2022